سردرد خوشه ای NO FURTHER A MYSTERY

سردرد خوشه ای No Further a Mystery

سردرد خوشه ای No Further a Mystery

Blog Article

۱۰:۰۰ ۳ فروردین ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۰ دقیقه

سردردهای سینوسی [سینوزیت] چیست و چگونه آن را درمان کنیم؟

------------------------------------------------------------------ امکان جداشدن از لیست در هر لحظه امکان‌پذیر است

کودکان هم ممکن است سردردهای شدیدی را تجربه کنند که نشان‌دهنده‌ی یک اورژانس پزشکی باشد. این بیماری‌ها عبارتند از:

گاهی ممکن است شدت میگرن به اندازه‌ای باشد که داروهای مسکن برای درمان آن کافی نباشد. در این شرایط پزشک داروهای هورمونی را تجویز می‌کند. این داروها حاوی هورمون‌هایی مثل استروژن هستند و با متعادل‌کردن میزان هورمون‌های بدن، به بهبود میگرن پریود کمک می‌کنند.

سلول‌های بدن مونوکسید کربن را در مقایسه با اکسیژن موجود در جریان خون به میزان بیشتری جذب می‌کنند. درنتیجه، مولکول‌های مونوکسید کربن می‌توانند جایگزین اکسیژن شوند که این شرایط در نهایت ممکن است به خفگی و مرگ منجر شود. سایر علائم مسمومیت با مونوکسید کربن عبارتند از:

افراد مبتلا به مشکل قلبی و افرادی که در معرض سکته مغزی هستند نباید این داروها را مصرف کنند. همچنین مصرف هم‌زمان تریپان‌ها با داروهایی که سروتونین را زیاد می‌کنند، مثل داروهای ضدافسردگی، باعث ایجاد «سندرم خطرناک سروتونین» (مسمومیت با سورتونین) می‌شود.

ممکن است پزشک فردی را که فشار سردرد از علائم بارداری خونش به شدت افزایش یافته در بیمارستان بستری کند. برای درمان این بیماری از داروهایی مانند مسدودکننده‌های بتا، دیورتیک‌ها یا ادرارآورهای تیازیدی، مسدودکننده‌های گیرنده‌ی آنژیوتانسین و آنزیم‌های مبدل آنژیوتانسین استفاده می‌شود.

اما در این پست قصد داریم به شما چند روش موثر خانگی آموزش دهیم که می‌تواند نقش مناسبی در کم کردن دردهای میگرنی داشته باشد.

درد اغلب در یک طرف سر وجود دارد و می تواند با حرکت دادن گردن ایجاد شود.

یا ناشی از ضعف معده و گوارش؛ گاهی ضعف رحم در زنان، گاهی مشکلات روده و …( سردردهای مشارکتی یعنی وجود بیماری در اندامی دیگر (مانند معده، کبد، رحم، طحال، کلیه و …) یا کل بدن (سردرد ناشی از تب) موجب سردرد می‌شود)

سردرد ثانویه همواره نشانه یا عارضه‌ای ناشی از یک بیماری و اختلال دیگر است ک باید تشخیص داده شده و درمان شود.

أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذِي قَامَ بِهِ عَرْشُکَ عَلَى الْمَاءِ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَأَنْ تَشْفِيَ فُلاَنَ بْنَ فُلاَنَةَ مِنَ الصُّدَاعِ وَالشَّقِيقَةِ (فَضَرَبْنا عَلَى آذانِهِمْ فِي الْكَهْفِ سِنِينَ عَدَدآ) وَأَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذِي بِهِ خَلَقْتُ آدَمَ وَأَتْمَمْتُ خَلْقَهُ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَأَنْ تَشْفِيَ فُلاَنَ بْنَ فُلاَنَةَ

پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روش‌های مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علت‌های مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافته‌های بیشتری بر دانسته‌های علمی درباره منشا میگرن افزوده می‌شود.

Report this page